Какво се случва, когато някой ви блокира в WhatsApp
Някой блокира ли ви в WhatsApp? Без съмнение, WhatsApp е невероятно и прекрасно творение. Това е свещеният Граал на приложенията за бързи съобщения. Но понякога може да стане и дразнещо. Например, когато марки започват да ви изпращат спам, използвайки техните промоции или човек изпраща нежелани текстове.
В тези ситуации е добре да заглушите тези контакти. Със сигурност обаче заглушаването на контакт не е достатъчно. Ако случаят е такъв, можете да блокирате контакта, тъй като блокирането на някого е съвсем различно, отколкото заглушаването по различни начини.
Но знаехте ли какво се случва, след като блокирате някого в WhatsApp? Може ли този блокиран човек да ви се обади или да види снимката на вашия профил? Ако искате да знаете отговора на всички тези въпроси, тогава се потопете долу!
Някой ви блокира в WhatsApp -> Проверете предишния запис в Whatsapp

Блокирането на някой не може да повлияе на предишните му текстови съобщения или мултимедийни файлове, тъй като той ще остане на мобилния ви телефон, докато не го премахнете ръчно.
Нови текстови съобщения
Ако искате да запазите нещата частни, WhatsApp не може да направи видимо, че едно е блокирано. Следователно блокираният човек все още вижда кутията за въвеждане и изпраща съобщение, но съобщенията не могат да ви бъдат изпратени.
След като блокирате някого, можете също да загубите възможността да се свързвате с него в WhatsApp. И ако искате да изпратите съобщение, WhatsApp ще ви предупреди, че първо искате да деблокирате този човек.
Архивиране и преглед на блокиран контакт
След като деблокирате контакт, съобщенията, получени по време на блокирането на акаунта, не могат да се показват на мобилния ви телефон. Не можете да извлечете тези съобщения.
Ако говорим за блокиране и деблокиране, може би не знаете, че VPN услуги като NordVPN ви позволяват да деблокирате някои услуги, които могат да бъдат блокирани с помощта на вашите интернет доставчици. Освен това ви помага да останете анонимни в интернет. Препоръчваме NordVPN за огромната си сървърна мрежа и защита на сигурността.
Прочетете разписки
Ако искате да обобщите, WhatsApp предлага три вида отметки или отметки за показване на получаването на съобщение. Една сива отметка показва, че съобщението е изпратено. Но двойната сива отметка означава, че съобщението е доставено, а смъртоносната синя отметка означава, че съобщението е прочетено от някой.
Когато блокиран човек ви изпрати съобщение, той ще види единична сива отметка, когато съобщението не ви бъде доставено.
Без обаждане или обаждане
Също така блокираният човек все още се обажда на вашия номер в WhatsApp, но WhatsApp не може да ви предупреди за това. Тоест няма да има входящо обаждане от ваша страна. Освен това няма да се обадите на блокиран контакт, докато не го деблокирате.
Статус: Онлайн и последно видян
Има два вида статус в WhatsApp: последно видян или онлайн. След като сте активни в WhatsApp, т.е.когато приложението работи на преден план, вашите контакти в WhatsApp ще видят състоянието ви като онлайн. Състоянието на последно виждане ще покаже последния път, когато човекът е използвал WhatsApp. Въпреки че можете да деактивирате последно видяното състояние, не можете да изключите онлайн състоянието.
Но след като блокирате някого, той не може да вижда, когато сте онлайн. Областта на състоянието в долната част на вашето име в нишката на чата ще изглежда празна. Може да се окаже вярно и от ваша страна. Това означава, че вие също не можете да видите онлайн състоянието им.
Блокирането на някой отхвърля възможността да види последното видяно. И двамата не можете да видите последния виден.
Профилна снимка:
Всеки път, когато блокирате някого, той не може да вижда снимката на вашия профил, а вместо това, той ще вижда стандартната снимка на профила в WhatsApp за вашия контакт.
Можете обаче да видите текущите и бъдещите актуализации на снимката на профила на блокирания човек, докато те също не ви блокират.
Всичко за & Състояние
Е, WhatsApp предлага и настройки за поверителност или сигурност за ефимерен статус, известни още като истории. Ако блокирате някого, тогава този човек не може да вижда нашите истории или статус.
По същия начин вашият текстов статус или Информация ще бъде скрит от блокирания контакт. Освен това техният „Информация“ също ще бъде видим за вас. Можете да видите всички промени, направени в него.
Различни групи
Е, групите за чат остават незасегнати, след като блокирате някого. Това означава, че и двамата ще можете да преглеждате съобщения от общите си групи.
Смятате ли, че блокираният контакт е премахнат от вашите контакти
Не. Блокирането на контакт не може да ги премахне от списъка ви с контакти или от телефонния указател. За да премахнете контакт, ще трябва да ги изтриете от списъка с контакти на телефона си.
twrp lg stylo 2
Някой ви блокира в WhatsApp -> Как да:
Ако искате да блокирате някого от мобилния си телефон, щракнете върху иконата с три точки, разположена в горния десен ъгъл на WhatsApp. Преминете към Настройки> Акаунт> Поверителност> Блокирани контакти. Кликнете върху иконата Добавяне и изберете контакта, който искате да блокирате.
На iPhone отидете в Настройки> Акаунт> Поверителност> Блокиран> Добавяне на нов. След това изберете контакта, който искате да блокирате. Ако искате да деблокирате, повторете стъпките и премахнете контакта от списъка с блокирани.
Ако искате да блокирате неизвестни номера, преминете към чат и кликнете върху опцията Блокиране.
Вижте кой ви е блокирал в Whatsapp
Няма директен начин или приложение, което да ви позволява да проверите хората, които са ви блокирали. Ако обаче мислите, че някой ви блокира, е време да проверите нещо, което се случва, когато някой ви блокира.
Първоначално онлайн статусът или последното виждане ще изчезнат. След това ще получите една отметка за вашите съобщения и накрая не можете да видите снимката на потребителския профил на контакта. Ако всички те станат верни, това може да покаже, че сте били блокирани.
Алтернативен начин да проверите дали сте блокиран е да създадете група и да добавите този човек към нея. Ако можете лесно да ги добавите, това означава, че те не могат да ви блокират. Ако обаче не можете да ги добавите, тогава е лошо да сте били блокирани.
Заключение:
Ето всичко за това какво се случва, когато някой ви блокира в WhatsApp. Докато блокирането на някого е съвсем просто или лесно. Но е трудна стъпка да се игнорира комуникацията с някого. Не можете да извлечете изпратените съобщения или да маркирате снимката на потребителския профил на блокирания човек. Затова помислете внимателно, преди да блокирате някого.
За допълнителни въпроси и въпроси ни уведомете в раздела за коментари по-долу!
Прочетете също:


