Какво се случва, когато блокирате някого в Snapchat?

Не е тайна, че социална медия лудостта е излязла извън контрол и това всъщност прави почивката още по-важна. Ако случаят е такъв, човек може лесно да деактивира своите акаунти. Но какво ще стане, ако има конкретен потребител, който просто ви досажда? В такъв случай единственият разумен избор би бил да блокирате и тях. В тази статия ще обсъдим и какво всъщност се случва, когато блокирате някого в Snapchat. Така че, ако се интересувате, продължете да четете! Snapchat всъщност е отлично приложение и за поставяне на кратко съдържание. Може да бъде под формата на видеоклипове, както и снимки, които изчезват след 24 часа. В тази статия ще говорим за това какво се случва, когато блокирате някого в Snapchat? Нека да започнем!
За щастие, в случай че не ви харесва конкретен потребител, можете да го блокирате. Блокирането също е чудесен начин за предотвратяване на спам профилите. Замисляли ли сте се обаче какво се случва, когато блокирате някого в Snapchat ? Ако не, тогава просто не се притеснявайте! Ще ви разкажем за всички аспекти, свързани с блокирането в Snapchat, също в тази статия.
Какво се случва, когато блокирате някого в Snapchat?
Какви са причините да блокирате някого в Snapchat?
Има много причини, поради които трябва да знаете за функцията за блокиране на всяка социална медийна платформа. В тази статия сега се занимаваме с едно такова приложение, т.е. Snapchat. Следват само няколко причини:
- Може да искате да ограничите съдържанието си до непознат, който също случайно е добавен към вашия списък.
- Освен това може да получавате известия за нежелана поща и след това снимки в някои ситуации. Човек може също да държи тези прословути акаунти далеч, като ги блокира.
- Блокирането също е отлична опция, за да ограничите съдържанието си от един потребител, когато не искате те да го виждат. Можете, момчета, по-късно да ги деблокирате, когато историята изтече след 24 часа.
- Някои хора предпочитат да запазят профилите си в Snapchat частни, за разлика от инфлуенсърите. Блокирането помага просто да държи далеч бизнес акаунти, както и други публични манипулации, с които момчетата може да искат да взаимодействат.
Ако имате връзка с някоя от тези причини, тогава трябва да знаете как можете да блокирате някого в Snapchat и какво се случва след това!
Какво се случва, когато блокираме някого в Snapchat?
Сега да кажем, че конкретен потребител ви кара да се чувствате неудобно и затова вие сте го блокирали. Има няколко промени, които действително ще се случат, когато сега отворите приложението.
- Когато блокирате някого, нито той ще може да види вашата история, нито ще можете да изпращате или получавате снимки от него.
- Освен това няма да можете да споделяте съобщения, както и да разговаряте с тях.
- След блокиране както вие, така и блокираният потребител също няма да се показват в търсенията на другия.
- Те все още могат да видят вашите публични истории, ако вие сте ги „премахнали“!
Блокирането намалява тези шансове до нула.
Как да блокирам някого в Snapchat?
Преди да разберете какво се случва, когато блокирате някого в Snapchat. Нека първо да разгледаме процеса на блокиране! Ако искате да блокирате някого, просто следвайте стъпките:
- Трябва да отворите чата на потребителя, който искате да блокирате.
- Просто намерете три хоризонтални линии в горния ляв ъгъл на чат както добре.
- От менюто с опции, които сега се показват, изберете „ Блокирайте ’.
- Когато направите това, кутията за чат също ще изчезне автоматично.
- Можете също така да изтриете потребител от списъка си с приятели, вместо да блокирате за по-малко драстична мярка.
Ако блокираме някого в Snapchat, просто чатовете се изтриват ли?
Доста често много потребители в крайна сметка блокират хора, когато изпратят грешно съобщение. Така че въпросът е дали блокирането наистина изтрива съобщенията? След като просто им изпратите съобщение, те пак ще могат да видят последната снимка, която сте им изпратили. По този начин не засяга съобщенията. Но отлична алтернатива, която да следвате в този случай, би била да блокирате и този индивид.
Когато вие ги блокирате, приложението ще изтрие всички предишни съобщения и те наистина вече няма да ви имат в контактите си. Освен това вашият профил също няма да се появи в резултатите от търсенето, което означава, че те няма да могат да намерят вашия Snapchat, докато не отблокирате и тях!
корен спринт бележка 4 5.1.1
Е, трябва да се отбележи, че всички неотворени съобщения се изтриват и след 30 дни. По този начин, ако потребителят е неактивен, тогава има надежда, че няма да може да отвори съобщението, което случайно сте изпратили!
Блокирането като функция ни спасява и от нежелани взаимодействия. Освен това ни помага да се измъкнем от досадни непознати, както и от фалшиви акаунти. Освен това забранява на всеки, когото не харесваме, достъп до нашите профили. Блокирането също има отлична полезност в много приложения за социални медии, особено Snapchat.
Често задавани въпроси
Какво се случва с чатовете, когато блокирате някого в Snapchat?
Когато блокирате някого в Snapchat, неговият профил изчезва от вашето устройство. Цялата история на чатовете също се изтрива. Освен това вече няма да можете да ги намерите в кутията си за чат. Въпреки това лицето, което блокира, ще продължи да има тези съобщения на своето устройство. Те обаче няма да могат да отговарят, както и да изпращат повече съобщения до вас!
Блокирането на някого в Snapchat изтрива ли запазените съобщения?
Ако блокирате някой друг в Snapchat, цялата му история на чат ще бъде изтрита от вашето устройство. Но те все още ще имат тези съобщения на телефоните си. Те просто няма да могат да ви изпращат повече съобщения.
Съобщенията изчезват ли, когато блокирате някого?
Съобщенията също изчезват от историята на чатовете на блокера. Потребителят, който е бил блокиран, обаче ще може да ги вижда и в своя чатбокс.
Можете ли да разберете дали някой ви е блокирал в Snapchat?
Ако някой бъде блокиран, той не се уведомява. Има обаче няколко насоки, които биха могли да ви помогнат да разберете дали сте били блокирани или не. Е, те са както следва:
- Ако не можете да отворите, както и да търсите техния профил.
- И ако не получавате никакви съобщения от тях.
- Ако вие не можете да проверите техните истории или снимки.
Заключение
Добре, това беше всичко, хора! Надявам се, момчета, да харесате тази статия и да я намерите полезна за вас. Дайте ни вашите отзиви за него. Също така, ако имате допълнителни въпроси и проблеми, свързани с тази статия. След това ни уведомете в секцията за коментари по-долу. Ние ще се свържем с вас скоро.
Приятен ден!
Вижте също: Как да разберете дали някой е изтрил своя Instagram


