Как да изтриете всички публикации във Facebook

9 януари 2020 г 49 Изгледи Как да изтриете всички публикации във Facebook

Тази S зона ви учи как да изтривате всички публикации във Facebook. Ръководството обхваща стъпки за изтриване на всички публикации във Facebook от компютър, Android и iPhone.





Разгледайте темите на публикациите



Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър

Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • Отвори facebook.com от браузър на вашия компютър. След това влезте с вашия имейл или телефон и парола.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • В горния ляв ъгъл на вашата емисия за новини във Facebook щракнете върху снимката на потребителския си профил. Вашият Facebook профил ще се отвори.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • Превъртете надолу до Публикации и щракнете Управление на публикации . Всички ваши публикации във Facebook ще се отворят, за да ви позволи да ги изберете.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • В левия панел на страницата, отдолу Публикувано от , Всеки ще бъде избран по подразбиране. За да покажете публикациите си, щракнете Вие .
Можете да изтриете само вашите собствени публикации. За публикации, споделени във вашата новинарска емисия от други потребители, можете само да скриете публикациите или да премахнете етикета от публикация, която сте маркирани. Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • За да покажете публикации за конкретна дата, превъртете надолу до Дата на изпращане и щракнете върху всичко падащо меню.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • В десния панел на страницата поставете отметка в квадратчето над всяка публикация, която искате да изтриете. За да изберете всички публикации под дата, поставете отметка в квадратчето до датата.
  • Като пример, когато поставих отметка в квадратчето до януари 2020 г., всички публикации, които споделих през януари 2020 г., бяха избрани (общо 10 публикации).
Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • За да изберете до максимум 50 наведнъж, превъртете надолу и поставете отметка в квадратчето до предишния месец. В моя пример проверих декември 2019 г. Сега имам избрани общо 18 публикации.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от компютър
  • Продължете да избирате месеците, докато изберете 50 публикации. След това щракнете в долния десен ъгъл на страницата Следващия .
За да можете да изтриете публикациите, уверете се, че сте избрали само публикациите, които сте споделили. Ако изберете публикации, споделени във вашата времева линия от други хора, или публикации, които сте били маркирани, опцията за изтриване на публикациите НЯМА да бъде налична в следващата стъпка. Един от начините да определите дали сте включили публикации от други хора е, че когато щракнете Следващия , на Управление на публикации изскачащият прозорец ще оцвети в сиво Изтриване на публикация опция. Така че, моята препоръка е да кликнете Следващия всеки път, когато поставите отметка в квадратчето до нов месец. Ако Изтриване на публикация опцията е в сиво отмяна, след това премахнете избора на месеца и опитайте отново.
  • Когато щракнете Следващия , на Управление на публикации изскачащ прозорец ще покаже опции, изберете Изтриване на публикации . След това щракнете в долния десен ъгъл на изскачащия прозорец Свършен . Всички избрани публикации ще бъдат изтрити.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от Android

Как да изтриете всички публикации във Facebook от Android

Как да изтриете всички публикации във Facebook от Android
  • Отворете приложението Facebook на телефона си с Android. След това влезте с вашия акаунт във Facebook (ако не сте влизали в приложението преди).
Как да изтриете всички публикации във Facebook от Android
  • Докоснете 3-те реда в горния десен ъгъл на приложението. След това докоснете Вижте вашия профил . Вашият Facebook профил ще се отвори.
Как да изтриете всички публикации във Facebook от Android
  • Превъртете надолу до Публикации и докоснете Управление на публикации (икона на зъбно колело отстрани Публикации ).
Как да изтриете всички публикации във Facebook от iPhone
  • Кога Управление на публикации страницата се отваря, докоснете белия кръг горе вдясно на всяка публикация, която искате да изтриете (можете да изтриете само вашите собствени публикации). Публикацията ще бъде избрана.
  • Изберете до 50 публикации в една партида. Докато избирате публикации, избраният номер ще се показва в горния ляв ъгъл на екрана. Когато сте избрали до 50 публикации, докоснете в горния десен ъгъл на екрана СЛЕДВАЩИЯ . В долната част на екрана ще се покажат 3 опции.
  • Накрая, за да изтриете всички избрани публикации във Facebook, докоснете от показаните опции Изтриване на публикации .
Ако включите публикации, споделени във вашата времева линия от други хора, или публикации, които сте били маркирани, Изтриване на публикации опцията ще бъде неактивна.

Как да изтриете всички публикации във Facebook от iPhone

Как да изтриете всички публикации във Facebook от iPhone
  • Отворете приложението Facebook на вашия iPhone. След това, ако все още не сте влезли в приложението, влезте с вашия акаунт във Facebook.
  • В горния ляв ъгъл на приложението докоснете снимката на потребителския си профил. Вашият Facebook профил ще се отвори.
  • Когато вашият Facebook профил се отвори, превъртете надолу до Публикации и докоснете Управление на публикации .
  • След това, на Управление на публикации страница, докоснете сивия кръг от лявата страна на всяка публикация, която искате да изтриете (можете да изтриете само вашите собствени публикации). Публикацията ще бъде избрана.
  • Добавете още публикации към списъка (до 50 публикации могат да бъдат изтрити в една партида). Броят публикации, които сте избрали, ще се покаже в долния десен ъгъл на екрана.
За да можете да изтриете всички избрани публикации, включете само вашите собствени публикации. Ако включите публикации, споделени във вашата времева линия от други хора, или публикации, които сте били маркирани, опцията за изтриване ще бъде неактивна.
  • Когато сте избрали до 50 публикации, в долния ляв ъгъл на екрана докоснете иконата за изтриване.

Това е толкова лесно да изтриете всички публикации във Facebook (до 50 публикации могат да бъдат изтрити в една партида)! За да изтриете всичките си публикации във Facebook, повторете стъпките по-горе, като изберете вашите публикации на партиди от 50.

Надявам се, че сте намерили тази S зона за полезна. Ако сте го сметнали за полезен, моля, гласувайте с „Да“ за въпроса „Полезна ли беше тази публикация“ по-долу.



Като алтернатива можете да зададете въпрос, да оставите коментар или да предоставите обратна връзка с формуляра за отговор, който се намира в края на тази страница.



И накрая, за повече зони S в социалните медии, посетете нашата страница за социални медии как да.