Как да изтриете изпратено съобщение в Snapchat
Snapchat е приложение, базирано на временно налична информация. Вашите истории изтичат и вашите съобщения в чата изтичат. Това е, което стимулира ангажираността на потребителите на приложението. Ако не взаимодействате със съдържанието, когато е налично, може да не успеете да го направите по-късно. Snapchat добави нова функция към вашия чат, която ви позволява да изтриете съобщение, изпратено в Snapchat. Работи с нишки за чат един към един и нишки за групов чат.
как да инсталирам драмаго на kodi -
Ето как да изтриете съобщение, изпратено в Snapchat.
Как да изтриете изпратено съобщение в Snapchat
Първо трябва да актуализирате приложението Snapchat до най-новата налична версия. Тази функция е добавена и работи чрез актуализация на приложението. Това също означава, че ако вашите приятели използват предишна версия на приложението, може да не успеете да изтриете съобщение, изпратено в нишката на чата.
- След като актуализирате приложението, изпратете съобщение до контакт, който знае, че използвате най-новата версия на приложението.
- Натиснете и задръжте съобщението, което току-що изпратихте и ще се появи меню.
- Там трябва да имате опция „Изтриване“.
Тази функция изисква да бъдат изпълнени достатъчно условия, за да функционира. При нашите първоначални тестове бутонът Изтриване просто няма да се показва. Когато изтриете съобщение за първи път, Snapchat ви казва, че ще се опита да го изтрие от вашите приятели, но не винаги може да го направи. Вашият сайт е слаб в интернет или предишна версия на Snapchat е причината, поради която анулирането може да се провали.
Когато изтриете съобщение, действието се появява в чата само от вас или ще видите съобщението „Изтрихте чат“ от ваша страна, но вашият приятел няма да види същото съобщение в края.
Прочетете също: Печатайте директно от вашия смартфон с Android
xvid видео кодек за android
Най-добрият начин е да изтриете съобщението възможно най-рано. Ако вашият приятел е видял съобщение, няма начин да го възстановите, което означава, че с активен чат имате много малко време за реакция. С груповите чатове имате малко повече марж. Изглежда, че докато всички в групата не са видели съобщението, все още е възможно то да бъде възстановено. Ние го заключихме въз основа на малката демонстрация, че Snapchat предлага нова функционалност. Ако имате групов чат с 6 души и изпратите съобщение, което само 3 или 4 са видели, пак можете да го изтеглите.
Как да изтриете всички съобщения
Искате ли да надхвърлите едно съобщение? Можете също да изтриете целия разговор, повече или по-малко.
най-добрият стартер за батерия
- Първо отидете на екрана Приятели.
- След това задръжте нишката на съобщението, която искате да изтриете.
- Ще се появи изскачащо меню.
- Изберете Още, след което докоснете Изчистване на хронологията на разговорите.
Това ще премахне целия разговор от екрана на вашия приятел. Няма да изтрие изпратени или запазени съобщения, но е добър начин да сортирате екрана на приятелите си, за да можете по-лесно да намирате най-важните разговори.


