Как да изчистите историята на търсенето в Gmail
Тази S зона ви учи как да изчистите историята на търсенето в Gmail. Ръководството обхваща стъпки за изчистване на историята на търсене в Gmail от приложения за iPhone или Android за Gmail.
Към момента на писане на тази S зона няма опция за изчистване на историята на търсенето gmail.com . Тази опция е налична само за приложенията за Android и iPhone.
Разгънете Преглед на публикациите по-долу, за да отидете направо към тема.
Разгледайте темите на публикациите
- Как да изчистите историята на търсенето в Gmail в приложението за Android
- Как да изчистите историята на търсенето в Gmail в приложението за iPhone
Как да изчистите историята на търсенето в Gmail в приложението за Android
- Отворете приложението Gmail на устройството си с Android.
- След това в горния ляв ъгъл на приложението докоснете менюто на приложението за Android (3 хоризонтални линии). Набор от опции на менюто ще се покаже отляво на екрана на вашия телефон.
- Превъртете надолу към долната част на показаните опции на менюто и докоснете Настройки .
- След това на екрана с настройки на приложението докоснете Основни настройки .
- И накрая, в горния десен ъгъл на Основни настройки екран, докоснете иконата на менюто (3 вертикални точки) и изберете Изчистване на историята на търсенето . Приложението Gmail ще покаже изскачащ прозорец за потвърждение за изтриване.
- В долния десен ъгъл на Изчистване на историята на търсенето изскачащ прозорец за потвърждение, докоснете Ясно .
Как да изчистите историята на търсенето в Gmail в приложението за iPhone
- Отворете приложението Gmail на вашия iPhone.
- След това в горния ляв ъгъл на приложението докоснете иконата на менюто на приложението iPhone (3 хоризонтални линии). Набор от опции на менюто ще се покаже отляво на екрана на вашия телефон.
- Превъртете надолу към долната част на показаните опции и докоснете Настройки .
- След това на екрана с настройки докоснете имейл акаунта в Gmail, за който искате да изчистите историята.
- Накрая, когато настройките на имейл акаунта се отворят, превъртете надолу до долната част на екрана и докоснете Изчистване на историята на търсенето (последният елемент на екрана). Приложението ще покаже изскачащ прозорец за окончателно потвърждение.
- В долния десен ъгъл на Изчистване на историята на търсенето изскачащ прозорец за потвърждение, докоснете Ясно .
Надявам се, че сте намерили тази S зона за полезна. Ако го намерите за полезно, любезно гласувайте да до въпроса полезна ли е тази публикация по-долу.
Като алтернатива можете да зададете въпрос, да оставите коментар или да предоставите обратна връзка с формуляра за отговор, който се намира в края на тази страница.
И накрая, за повече имейли и продуктивни S зони, посетете нашата страница Имейли и производителност. Може също да намерите нашата страница „Работа от дома“ за много полезна.


