Изтриване на акаунт в Snapchat-Как да изтриете акаунта си
Ах, Snapchat. . . популярното приложение за правене на селфита, снимане на видео и комуникация, толкова забавно! Но може би се притеснявате, че някой може да прави хартиени копия на вашите снимки, без да знаете. Или може просто да не се интересувате повече от това. И в двата случая вероятно се чудите. Как се изтрива акаунт в Snapchat? Е, ние сме тук, за да обясним.
Подобно на толкова много социални медийни платформи днес, не можете много лесно да навигирате в приложението Snapchat, за да изтриете акаунта си. Ще трябва да се разровите в приложението малко по-навътре, под повърхността. Там ще намерите решението за изтриване на вашия акаунт в Snapchat. Като алтернатива можете да изтриете акаунта си през неговия уебсайт на настолен компютър.
Изтрийте вашия Snapchat акаунт
Първо, ще разгледаме как да изтриете акаунта си от уебсайта на настолния компютър на приложението. Този метод изисква малко по-малко копаене. Така че може да го намерите за предпочитане пред алтернативата.
След като отворите избрания от вас уеб браузър от вашия смартфон, таблет, Mac или компютър, отидете на snapchat.com .

Превъртете надолу до края на страницата и след това щракнете върху 'Поддържа.'

Когато стигнете до страницата за поддръжка, напишете „ Изтрий моя акаунт ” в лентата за търсене. Опцията „ Изтрий моя акаунт ,” веднага ще се появи. Продължете и щракнете върху него.
Това ще ви отведе до страница, обясняваща последствията и процеса за изтриване на вашия Snapchat акаунт. Препоръчваме ви да прочетете това, тъй като това е окончателно изтриване. Искате да сте сигурни, че наистина искате да изтриете акаунта си.
Ако сте доволни от това, което четете, можете да намерите връзката към портала за изтриване на акаунт под заглавието, Как да изтриете акаунта си в Snapchat :

Освен това
След като щракнете върху тази връзка, Snapchat ще ви пренасочи към страница. Това ще ви помоли да влезете в акаунта си в Snapchat. ТОВА Е ВАЖНО !
Ако всичко, което виждате, е екран за влизане в Snapchat. След това можете да въведете вашия имейл и парола, без да изтривате акаунта си веднага. След това Snapchat ще ви пренасочи към друга страница с молба да изтриете акаунта си.
Ако Snapchat ви отведе директно до страницата за изтриване. Въвеждането на вашия имейл и парола ще изтрие завинаги вашия акаунт.
Страницата за изтриване на акаунт изглежда така:

Ако сте готови. След това въведете данните си за вход на този екран, за да изтриете акаунта си завинаги.
Изтрийте акаунта си чрез мобилно приложение
Ако предпочитате да изтриете акаунта си направо от телефона си. След това можете да го направите чрез официалното мобилно приложение Snapchat. Въпреки че отнема малко копаене.
Отворете приложението Snapchat на вашето мобилно устройство с iOS или Android. След това следвайте процеса по-долу, за да изтриете акаунта си в Snapchat.
- Първо щракнете върху снимката на вашия профил в горния ляв ъгъл на главния екран:
- Сега в горния десен ъгъл на страницата на вашия профил щракнете върху Настройки икона:

- В настройките на Snapchat превъртете надолу, докато стигнете до секцията Поддръжка. И тогава изберете Имам нужда от помощ :

Това ще ви отведе до Страница за поддръжка . Това има лента за търсене отпред и в центъра. В тази лента за търсене въведете „ Изтрий моя акаунт ,” и изберете Изтрий моя акаунт когато се появи:
minecraft не използва nvidia gpu
След това Snapchat ще ви отведе до Поддръжка за изтриване на акаунт страница, където ще ви бъдат представени всички по-фини подробности относно изтриването на вашия акаунт. Ако сте доволни от всичко, което виждате, продължете и докоснете портал за акаунти връзка под Как да изтриете акаунта си в Snapchat заглавие:
Оттам Snapchat ще ви отведе до истинската страница за изтриване на акаунт. Той ще ви предостави последно предупреждение за това какво включва изтриването на вашия акаунт, преди да ви помоли да въведете данните си за вход. За да изтриете за постоянно своя акаунт в Snapchat. Трябва да въведете вашата информация и след това да докоснете Продължи:

Вашият акаунт вече е изтрит!
Snapchat заявява, че акаунтът ви се деактивира и след цели тридесет дни неактивност акаунтът ви най-накрая се изтрива за постоянно. Така че, ако промените решението си в рамките на първите тридесет дни, след като сте деактивирали акаунта си. След това можете да активирате отново преди изтичането на този период, така че да не бъде изтрит. (За да направите това, просто влезте отново в акаунта си в Snapchat, както обикновено, и изтриването ще бъде отменено.)
Ето го. Ако наистина искате да изтриете акаунта си в Snapchat. Оставете го да престои поне тридесет дни, след като сте решили да го изтриете, и ще изчезне, след като изтекат тези тридесет дни. В противен случай вашият акаунт в Snapchat наистина е само деактивиран и. Трябва ли да избягате от момента на лудост и да осъзнаете, че обичате Snapchat и не можете да живеете без него. След това го активирайте отново, незабавно!
Заключение
Надявам се, че тази статия ви харесва и ви е била полезна. Дайте ни вашите отзиви за него. Също така, ако имате допълнителни проблеми, свързани с тази статия. След това ни уведомете в секцията за коментари по-долу. Ще се свържем с вас скоро!
Приятен ден!
Вижте също: Roku Mac адрес: Как да намерите mac адреса


