Как да активирам Ghost Mode в Snapchat
Snapchat ghost mode option е опция за поверителност, която запазва местоположението ви лично. От въвеждането на Snap Maps има сериозни опасения относно количеството данни, които мрежата има, и относно това кои трети страни имат достъп. Режимът за гости е начин да се предотврати показването на местоположението по време на употреба. Днес ще говоря за кого да активирам фантомния режим Snapchat и да ви дам няколко причини защо да го направя сега.
прекалено много опити за влизане пара колко дълго
Snapchat винаги е правил нещо уникално с местоположението. Използвайте местоположението си, за да ви предложим отлични филтри за вашите истории. Snapchat сега добави нова функция, която ви позволява да виждате историите на приятелите си въз основа на местоположението. По подразбиране всички ваши истории са с географски етикети. Ако една история е популярна, тя ще се появи на карта. Можете да използвате картата, за да намерите популярни истории около себе си и да ги видите. Разбира се, това зависи от настройките ви за поверителност. Хубавото е, че Snapchat ви запозна с тази функция. Можете да активирате режим Ghost на Snapchat и да държите текущото си местоположение извън картата.
Преглед на карта
Отворете Snapchat и плъзнете наляво за достъп до екрана Stories. Щракнете върху този екран и внимавайте да не докоснете случайно предложената история или акаунт. То ще бъде отведено на екрана на картата.
Ще видите сини маркери на картата на известните истории наблизо, дори ако няма да можете да ги видите, ако не сте приятели с тези, които са ги публикували. Това зависи от настройките за поверителност на лицето, което споделя снимките.
Активирайте режима на призрак на Snapchat
На екрана на картата докоснете иконата за настройки в горната част. Можете да активирате Призрачен режим на Snapchat от екрана с настройки, който се отваря. Когато активирате режим Ghost, местоположението ви е скрито, докато използвате Snapchat.

Като алтернатива можете да докоснете аватара си за bitmoji на картата. В долната част на екрана се появява малък банер, показващ скорошната снимка, която сте публикували с текущото ви местоположение. Докоснете този банер и ще отидете на същия екран с настройки.
хромирана странична лента с отметки
Когато активирате Призрачен режим, лицето на аватара ви изчезва. Вместо това се заменя със синя версия на логото на Snapchat, което означава, че не споделяте текущото си местоположение.
Когато е в режим на призрак, иконата на зъбно колело в горната част на екрана на картата също получава малка значка за призрак.
Прочетете също: Как да използваме новия In-App YouTube Chat
Публикувайте на картата
Ще видите, че екранът на картата има бутон за заснемане в долната част. Когато го докоснете, превключете в режим на камера, където можете да направите снимка, да я редактирате и т.н. Когато я споделите, дори ако вашата снимка се появява на картата, стига режимът на призрак да е деактивиран. Можете да изберете да публикувате приставката във вашата история, но винаги можете да я споделите с конкретен приятел, вместо с всичките си приятели.
По отношение на местоположението, Snapchat го включва разумно добре в приложението. Всъщност той подчертава създаването на функции, които, предполагаме, Facebook скоро ще копира това.


