Как да деактивирам бързото превключване на потребители в Windows 7 - Урок
Бързото превключване на потребителите позволява на потребителите да влизат в компютър, докато други потребители все още влизат. Той обаче предлага очевидната полза от това да не принуждавате другите потребители да излизат, преди да можете да влезете със собствения си акаунт. Но има някои недостатъци. В тази статия ще говорим за това как да деактивирате бързото превключване на потребители в Windows 7 - Урок. Нека да започнем!
Докато други потребители са влезли в системата, Windows всъщност използва допълнителни ресурси за тях. Особено ако са оставили активни приложения, изискващи много ресурси или също фонови услуги. Ако други потребители са влезли в системата, тогава вие също не можете да рестартирате или изключите компютъра, без дори да ги накарате да излязат или да рискувате да загубите всички отворени файлове, които не са запазили. Ако имате няколко потребители на вашия компютър и предпочитате да нямате възможност за бързо превключване на потребители, трябва просто да направите бързо редактиране на системния регистър на Windows или редактора на групови правила.
По-нататък | Windows 7 забранява бързото превключване на потребителите -
Трябва да отбележите, че този хак технически не изключва Fast User Switching. По-скоро той скрива всички потребителски интерфейси за превключване, които се появяват в менюто 'Старт', екрана за вход и също диспечера на задачите. Когато всички потребители излязат от своите потребителски акаунти, те вече няма да могат да преминат към други потребители, използвайки интерфейса на Windows. Това за всички практически цели е същото като изключването на функцията.
Един компютър се споделя предимно между множество потребители, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 улеснява потребителите. За да споделите компютър с помощта на функцията за бързо превключване на потребителите. Той също така позволява на повече от един потребител да влезе едновременно на един компютър. Например, ако в момента сте влезли в компютър, друг потребител може да влезе, за да гледа филми, без дори да се налага да затваряте отворените си програми и да излизате. Когато потребителят приключи, можете да се върнете към сесията си, където всичките ви програми ще продължат да работят.
Деактивирайте бързото превключване на потребителите
Използване на редактор на локални групови правила
- Първо щракнете върху Старт,
- След това въведете gpedit.msc в диалоговия прозорец Стартиране на търсене или изпълнение.
- Сега докоснете Enter.
- Сега отидете до това следното място:
Локална компютърна политика > Компютърна конфигурация > Административни шаблони > Система > Вписвам се
Ако искате да деактивирате бързото превключване на потребителите:
След това задайте Скриване на входните точки за бързо превключване на потребителите да се Активирано . Когато активирате политиката, администраторите могат да скрият бутона за превключване на потребителя в потребителския интерфейс за влизане, менюто 'Старт' и диспечера на задачите.
За да активирате бързото превключване на потребителите:
Комплект Скриване на входните точки за бързо превключване на потребителите да се Не е конфигуриран за да активирате бързото превключване на потребителя.
Използване на регистър | Windows 7 забранява бързото превключване на потребителите -
Ако искате да промените настройките чрез системния регистър, изпълнете следните прости стъпки:
- Първо докоснете Започнете ,
- След това напишете regedit.exe в Започнете търсене или Бягай диалогов прозорец.
- Докоснете Въведете .
- Придвижете се до следния клон:
HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Policies System
Създавам DWORD (32-битова) Име на стойност HideFastUserSwitching като щракнете с десния бутон върху дясната страна на редактора и след това избор на New> DWORD (32bit) Стойност.
Сега задайте данните за стойност за HideFastUserSwitching да се 1
В Windows XP | Windows 7 забранява бързото превключване на потребителите -
- Стартиране Контролен панел и тогава Потребителски акаунти .
- Докоснете Променете начина, по който потребителите влизат или изключват опцията.
- Проверете до Използвайте бързото превключване на потребителите и сега докоснете Прилагане на опции бутон.
И напротив, ако искате да деактивирате функцията за бързо превключване на потребителите. След това оставете отметката отметната в опцията за бързо превключване на потребителите и докоснете бутона за прилагане на опциите.
Заключение
Добре, това беше всичко Хора! Надявам се, че харесвате този Windows 7 да деактивирате статията за бързо превключване на потребители и също така да ви е полезна. Изпратете ни отзивите си за него. Също така, ако имате други въпроси и въпроси, свързани с тази статия. След това ни уведомете в раздела за коментари по-долу. Ще се свържем с вас скоро.
Приятен ден!


