Изтриване на акаунта в Snapchat - Как да изтриете акаунта си
Ах, Snapchat. . . популярното приложение за правене на селфита, заснемане на видеоклипове и комуникация, толкова забавно! Но може би се притеснявате, че някой може да прави хартиени копия на вашите снимки, без да знаете. Или просто не бихте могли да се занимавате повече с това. И в двата случая вероятно се чудите. Как се изтрива акаунт в Snapchat? Е, ние сме тук, за да обясним.
Подобно на толкова много платформи за социални медии днес, не можете много лесно да навигирате в приложението Snapchat, за да изтриете акаунта си. Ще трябва да поразровите приложението малко по-надолу, под повърхността. Там ще намерите решението за изтриване на вашия акаунт в Snapchat. Като алтернатива можете да изтриете акаунта си чрез уебсайта му на настолен компютър.
Изтрийте вашия Snapchat акаунт
Първо ще разгледаме как да изтриете акаунта си от уебсайта на работния плот на приложението. Този метод изисква малко по-малко копаене. Така че може да го намерите за предпочитане пред алтернативата.
След като отворите избрания от вас уеб браузър от вашия смартфон, таблет, Mac или компютър, отидете на Snapchat.com .

субтитрите не работят vlc
Превъртете надолу до края на страницата и след това кликнете върху Поддържа.

Когато стигнете до страницата за поддръжка, напишете Изтрий моя акаунт в лентата за търсене. Опцията Изтрий моя акаунт , веднага ще се появи. Продължете и кликнете върху него.
Това ще ви отведе до страница, обясняваща последствията и процес за изтриване на вашия акаунт в Snapchat. Препоръчваме да прочетете това, тъй като това е окончателно изтриване. Искате да сте сигурни, че наистина искате да изтриете акаунта си.
Ако сте доволни от това, което четете, можете да намерите връзката към портала за изтриване на акаунти под заглавието, Как да изтриете вашия акаунт в Snapchat :
най-добрите анонимни блогове

Освен това
След като щракнете върху тази връзка, Snapchat ще ви пренасочи към страница. Това ще ви помоли да влезете във вашия Snapchat акаунт. ТОВА Е ВАЖНО !
Ако всичко, което виждате, е екран за вход в Snapchat. След това можете да въведете своя имейл и парола, без да изтривате веднага акаунта си. След това Snapchat ще ви пренасочи към друга страница с молба да изтриете акаунта си.
Ако Snapchat ви отведе директно към страницата за изтриване. Въвеждането на вашия имейл и парола ще изтрие за постоянно вашия акаунт.
Страницата за изтриване на акаунта изглежда така:

Ако сте готови. След това въведете данните си за вход на този екран, за да изтриете акаунта си завинаги.
Изтрийте акаунта си чрез мобилно приложение
Ако предпочитате да изтриете акаунта си директно от телефона си. След това можете да го направите чрез официалното мобилно приложение Snapchat. Въпреки че отнема малко копаене.
Отворете приложението Snapchat на вашето iOS или Android мобилно устройство. След това следвайте процеса по-долу, за да изтриете своя Snapchat акаунт.
- Първо кликнете върху снимката на вашия профил в горния ляв ъгъл на основния екран:
- Сега, в горния десен ъгъл на страницата на вашия профил, кликнете върху Настройки икона:

как да се размножа на Windows
- В настройките на Snapchat превъртете надолу, докато стигнете до раздела за поддръжка. И тогава изберете Имам нужда от помощ :

Това ще ви отведе до Страница за поддръжка . Това има лента за търсене отпред и в центъра. В тази лента за търсене въведете Изтрий моя акаунт и изберете Изтрий моя акаунт когато се появи:
След това Snapchat ще ви отведе до Поддръжка на изтриване на акаунт страница, където ще ви бъдат представени всички по-фини подробности за изтриването на вашия акаунт. Ако сте доволни от всичко, което виждате, продължете и докоснете портал за акаунти връзка под Как да изтриете вашия акаунт в Snapchat заглавие:
Оттам Snapchat ще ви отведе до истинската страница за изтриване на акаунта. Той ще ви предостави последно предупреждение за това какво включва изтриването на вашия акаунт, преди да поиска да въведете данните си за вход. За да изтриете окончателно своя акаунт в Snapchat. Трябва да въведете информацията си и след това да натиснете Продължи:

Вашият акаунт вече е изтрит!
Snapchat заявява, че акаунтът ви се деактивира и след цели тридесет дни бездействие акаунтът ви окончателно се изтрива окончателно. Така че, ако промените мнението си през първите тридесет дни, след като сте деактивирали акаунта си. След това можете да активирате отново, преди този срок да изтече, за да не се изтрие. (За да направите това, просто влезте отново във вашия Snapchat акаунт, както обикновено, и изтриването ще бъде отменено.)
какво е папка rempl
Ето го. Ако наистина искате да изтриете своя акаунт в Snapchat. Оставете го да престои поне тридесет дни, след като сте решили да го изтриете, и той ще изчезне, след като изминат тези тридесет дни. В противен случай вашият акаунт в Snapchat наистина е само деактивиран и. Ако излезете от момента на лудостта си и осъзнаете, че обичате Snapchat и не можете да живеете без него. След това го активирайте отново, pronto!
Заключение
Надявам се тази статия да ви хареса и ви е била полезна за вас. Изпратете ни отзивите си за него. Също така, ако имате други въпроси, свързани с тази статия. След това ни уведомете в раздела за коментари по-долу. Ще се свържем с вас скоро!
Приятен ден!
Вижте също: Адрес на Roku Mac: Как да намерите Mac адреса


