Проверете кой е гледал вашата Snap Story в Snapchat

Как да проверите кой е видял вашата Snap Story в Snapchat

Вашата история на Snapchat ви позволява да споделяте снимка или видеоклип с всичките си приятели на Snapchat за 24 часа. За разлика от обикновената снимка или видеоклип на Snapchat, които можете да видите веднъж, Snapchat Stories могат да се преглеждат отново и отново, докато не бъдат унищожени 24 часа след публикуването им. Можете също така да видите колко от вашите приятели в Snapchat са виждали техните Snapchat истории и имената им.





Когато WhatsApp въведе видимата функция, хората се ядосаха. Функцията направи невъзможно игнорирането на съобщение или отговор без много основателна причина. И накрая, други приложения за съобщения са придобили и репликирали тази функция. Всеки има начин да го деактивира, за разлика от Snapchat. Това, за добро или за лошо, ви казва точно кога някой е видял вашите актуализации, съобщения или кога пише. Snapchat буквално ви изпраща известие, когато някой от вашите контакти започне да пише. Няма начин да скриете активността си в приложението и това е валидно за вашата история на Snapchat. Можете да видите кой е видял вашата Snap история доста лесно.



Прочетете също: Запазване на данни на Snapchat с режим на пътуване

Проверете кой е виждал вашата Snap история

Отворете Snapchat и превъртете наляво за достъп до екрана Stories. Вече трябва да имате активна моментна история. Докоснете историята си. Внимавайте да не докоснете нито един от трите странични бутона.



snapchat истории



Когато докоснете историята си, тя започва да се възпроизвежда. Ако погледнете този екран, ще забележите малка стрелка отдолу. Превъртете нагоре по тази стрелка. Ще се отвори панел, разкриващ колко хора са видели вашата моментна история. Можете да видите общия брой показвания в горния ляв ъгъл. След това до него можете да видите колко пъти е възпроизведена вашата история.

Ограничения

Моменталните истории имат ограничена продължителност от 24 часа. Този ограничен живот означава, че вашите последователи / приятели / публика в Snapchat могат да виждат само вашата история по това време. По същия начин можете да проверите кой е видял вашата моментна история, стига да е налице.



След като историята ви изтече, т.е.24 часа изтичат, вече не можете да проверявате колко изгледи имате в историята си. Ако след това добавите още снимки към историята си, можете да проверите само изгледите на тази история. По-старите снимки в историята изтичат след 24 часа. Изгледите, които виждате в една история, са за моментни снимки, които все още са в рамките на 24-часовия период.



Ако искате да ограничите кой може да види вашата история, можете да го направите. Можете да позволите на всички, които ви следват, да видят вашата история или да я ограничите само до вашите приятели. Приятелите са хора, които те следват и те следват. Ако ограничите видимостта на мигновената си история само до приятели, хората, които не следвате, няма да могат да я видят.

Прочетете също: Как да изтрия изпратеното съобщение в Snapchat

Ако искате да споделите добавка с ограничен брой приятели, историята ви не е най-добрият начин да го направите. Вместо това е по-добре да създадете група в Snapchat и да споделите историята си с нея.