Блокирайте потребителите да изтриват изпратени съобщения в Microsoft Teams

Microsoft Teams е един от най-популярните инструменти, които помагат на екипите да си сътрудничат от дома. Можете да комуникирате чрез директни и групови съобщения, видео конференции с членовете на вашия екип и да споделяте файлове. В противен случай това би изисквало използването на услуга на трета страна. В тази статия ще говорим за това как да блокирате потребителите да редактират и изтриват изпратени съобщения в Microsoft Teams. Нека да започнем!





Microsoft Teams също ви предлага възможността да персонализирате интерфейса според нуждите на вашата организация. Както и да изпращате връзки за гости на вашите клиенти и сътрудничещи членове за временен достъп до вашите проекти. Можете дори да отмените разрешенията за редактиране на съобщения за членовете на вашия екип. И дори да ги ограничи да изтриват изпратени съобщения.



бележка 4 tmobile запас rom

Искате ли да деактивирате изтриването и редактирането на изпратени съобщения в Microsoft Teams? Тогава сте попаднали на правилната страница. Съставихме ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне лесно да деактивирате изтриването на съобщения във вашия акаунт в Microsoft Teams.

Това ще ви позволи да поддържате комуникацията между членовете на вашия екип прозрачна, като същевременно създавате по-равностойна работна среда. Нека да разгледаме как можете да деактивирате изтриването на съобщения в Microsoft Teams.



Премахнете разрешението за редактиране и изтриване на изпратени съобщения

  • В Microsoft Teams изберете менюто Teams в левия панел.
  • Изберете желания екип, за който искате да деактивирате изтриването на съобщения, и щракнете върху „ 3 точки “ икона на менюто до името му.
  • Изберете „ Управлявайте екипи ’. Това ще ви отведе до раздела за редактиране на вашия екип.
  • Намерете и изберете „ Настройки “, както е показано по-долу.
  • След това превъртете до дъното, докато намерите квадратче за отметка, озаглавено „ Дайте възможност на членовете да изтриват своите съобщения ’. Премахнете отметката от квадратчето. Възможността за изтриване на съобщения вече е деактивирана за всички членове на вашия екип от този конкретен екип.

Ако искате блокиране на потребителите от редактиране съобщенията, премахнете отметката полето за опцията „ Дайте възможност на членовете да редактират своите съобщения ‘. Потребителите обаче не могат да редактират съобщенията си, след като бъдат изпратени.



Премахнете разрешението за редактиране или изтриване на изпратени съобщения за всички екипи

Ако искате да деактивирате изтриването на съобщения за всички ваши екипи. След това ще трябва да следвате същата процедура за всеки отбор. Няма начин да деактивирате тази функция за всичките си екипи наведнъж.

Кой може да редактира и изтрива изпратени съобщения в Microsoft Teams

Добре, както гост потребителите, така и членовете потребители можете да редактирате или изтриете изпратените съобщения във вашия екип в Microsoft Teams. Ако премахнете разрешението, както е дадено по-горе. След това това ще премахне възможността както за гост потребителите, така и за членовете на този екип.



файловете имат сини стрелки

Как да разбера дали дадено съобщение е изтрито?

не За получателя(ите) изтритото съобщение се премахва напълно веднага. За подателя се заменя с текста „ Това съобщение е изтрито и бутон за отмяна. Щракването върху което ще върне съобщението за изтриване.



Как да разбера дали дадено съобщение е редактирано?

Да, Microsoft Teams поставя „ Редактирано “ забележка веднага след съобщението. Но не може да подчертае какво е добавено или изтрито от съобщението. Не можете да видите и оригиналното съобщение.

Заключение

Добре, това беше всичко, хора! Надявам се, че тази статия за изтриване на изпратени съобщения ви харесва и ще ви бъде полезна. Дайте ни вашите отзиви за него. Също така, ако имате допълнителни въпроси, свързани с тази статия. След това ни уведомете в секцията за коментари по-долу. Ние ще се свържем с вас скоро.

Приятен ден!

Вижте също: Как да забележите фалшиво съобщение в WhatsApp