Блокирайте потребителите да изтриват изпратените съобщения в Microsoft Teams
Екипи на Microsoft е един от най-популярните инструменти, които помагат на екипите да си сътрудничат от вкъщи. Можете да комуникирате чрез директни и групови съобщения, видеоконференции с членовете на вашия екип и да споделяте файлове. Това иначе би изисквало използването на услуга на трета страна. В тази статия ще говорим за това как да блокирате потребителите да редактират и изтриват изпратени съобщения в Microsoft Teams. Нека да започнем!
Microsoft Teams ви предлага и възможността да персонализирате интерфейса според нуждите на вашата организация. Както и да изпращате връзки за гости на вашите клиенти и съдействащи членове за временен достъп до вашите проекти. Можете дори да отнемете разрешенията за редактиране на съобщения за членовете на вашия екип. И дори ги ограничават да изтриват изпратени съобщения.
Търсите ли да деактивирате изтриването и издаването на изпратени съобщения в Microsoft Teams? След това сте попаднали на правилната страница. Съставихме ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне лесно да деактивирате изтриването на съобщения във вашия акаунт в Microsoft Teams.
Това ще ви позволи да поддържате комуникацията между членовете на вашия екип прозрачна, като същевременно създавате по-еднаква работна среда. Нека да разгледаме как можете да деактивирате изтриването на съобщения в Microsoft Teams.
Премахнете разрешението за редактиране и изтриване на изпратени съобщения
- В Microsoft Teams изберете менюто Teams в левия прозорец.
- Изберете желания екип, за който искате да деактивирате изтриването на съобщения, и кликнете върху „ 3 точки Иконата на менюто до името му.
- Изберете „ Управлявайте екипи ’. Това ще ви отведе до раздела за редактиране на вашия екип.
- Намерете и изберете „ Настройки Опция, както е показано по-долу.
- След това превъртете до дъното, докато намерите отметка, озаглавена „ Дайте възможност на членовете да изтрият техните съобщения ’. Премахнете отметката от квадратчето. Възможността за изтриване на съобщения вече е деактивирана за всички членове на вашия екип от този конкретен екип.
Ако трябва блокиране на потребителите от редактиране съобщенията, премахнете отметката полето за опцията Дайте възможност на членовете да редактират своите съобщения ‘. Потребителите обаче не могат да редактират съобщенията си, след като са изпратени.
Премахнете разрешението за редактиране или изтриване на изпратени съобщения за всички екипи
Ако искате да деактивирате изтриването на съобщения за всичките си екипи. След това ще трябва да следвате същата процедура за всеки отбор. Няма начин да деактивирате тази функция за всичките си екипи наведнъж.
Кой може да редактира и изтрива изпратени съобщения в Microsoft Teams
Добре, както гост потребители, така и потребители може да редактира или изтрива изпратените съобщения във вашия екип в Microsoft Teams. Ако премахнете разрешението, както е дадено по-горе. Тогава това ще премахне възможността както за гост-потребителите, така и за потребителите-членове в този екип.
Как да разбера дали съобщението е изтрито?
Не. За получателя (ите) изтритото съобщение се премахва напълно веднага. За подателя той се заменя с текста „ Това съобщение е изтрито ‘И бутон за отмяна. Щракване, което ще върне съобщението за изтриване.
Как да разбера дали съобщението е редактирано?
Да, Microsoft Teams поставя „ Редактирано ‘Забележка веднага след съобщението. Но не може да подчертае какво е добавено или изтрито от съобщението. Не можете да видите и оригиналното съобщение.
Заключение
Добре, това беше всичко Хора! Надявам се тази статия за Изтриване на изпратени съобщения да ви хареса и ви е полезна. Дайте ни отзивите си за него. Също така, ако имате други въпроси, свързани с тази статия. След това ни уведомете в раздела за коментари по-долу. Ще се свържем с вас скоро.
Приятен ден!
Вижте също: Как да откриете фалшиво съобщение в WhatsApp


